Second opinion letselschade

letselschadeHet is perfect mogelijk dat de jurist die u op dit ogenblik onder de arm heeft genomen een overeenkomst heeft bereikt met uw verzekeraar. De zaak lijkt hiermee dan ook bijna afgehandeld. Of toch niet? Veel mensen hebben in dit geval namelijk het idee dat niet alles uit het dossier is gehaald waardoor er mogelijks een hogere schadeclaim kan worden uitbetaald. In dit geval kan het dan ook geen kwaad om een second opinion aan te vragen. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade kan in deze situatie namelijk onderzoeken of de voorgestelde schikking voor u als slachtoffer al dan niet interessant is. Het komt namelijk in de praktijk bijzonder vaak voor dat gewone juristen onderling met verzekeraars overeenkomen voor een veel te laag bedrag. Vooral wanneer mensen er op financieel vlak niet goed voorstaan probeert de verzekeraar hen vaak onder druk te zetten om het uit te betalen bedrag toch zo beperkt mogelijk te kunnen houden. In deze situatie is het altijd interessant om een second opinion aan te vragen. U bent er dan immers zeker van dat het maximale uit uw schadeclaim wordt gehaald.

Second opinion schadevergoeding

Wilt u graag zekerheid of de voorgestelde schadevergoeding al dan niet het maximaal haalbare is? In deze situatie is het altijd interessant om contact met ons op te nemen. Wij zullen de zaak opnieuw grondig evalueren waarna we kunnen achterhalen wat er precies mogelijk is. Soms neemt de verzekeraar bijvoorbeeld alleen de materiële schade in overweging terwijl er ook sprake kan zijn van immateriële schade. Daarnaast zien we het eveneens vaak gebeuren dat fietsers bij een aanrijding door een auto slechts voor 50 procent worden gecompenseerd. In principe is het in deze situatie mogelijk om tot 100 procent van de schade te kunnen claimen waardoor u eigenlijk recht heeft op een veel grotere compensatie. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het in een dergelijke situatie altijd interessant is om een second opinion aan te vragen. Daar komt bij dat dit ook nog eens geheel kosteloos is. Onze letselschadespecialisten zullen de kosten voor het juridisch advies namelijk steevast verhalen op de partij die aansprakelijk is. Blijkt nadien toch dat u geen recht heeft op een schadevergoeding? In dat geval heeft u niets verloren, want onze juridische experts werken steeds op basis van no-cure, no-pay!

Second opinion bij letselschade aanvragen

Heeft u twijfels bij het huidige voorstel dat op tafel ligt met betrekking tot het vergoeden van uw letselschade? Of bent u in het geheel niet tevreden van de manier waarop de afhandeling plaatsvindt? In dat geval kan een second opinion aanvragen de perfecte oplossing betekenen. U kunt een dergelijke second opinion bij ons geheel vrijblijvend en bijgevolg volledig gratis aanvragen waardoor u nergens aan vast zit. Wij beschikken over de mogelijkheid om uw huidige schadevergoeding te toetsen om na te kijken of dit echt het maximaal haalbare is. Contacteer ons zo snel mogelijk en wij zorgen er voor dat u geen genoegen dient te nemen met een financiële compensatie die lager ligt dan die u echt verdient!

Stel een juridische vraag

Bent u op zoek naar een duidelijk en deskundig advies voor uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.