Letselschade advocaat

letselschadeadvocaatHet merendeel van de letselschadezaken die voorkomen worden afgehandeld zonder dat beide partijen voor de rechtbank moeten verschijnen. Het is vooral de tussenkomst van een letselschade advocaat die dit mogelijk maakt. Deze advocaat zal er namelijk alles aan doen om de schadeclaim voor letselschade te regelen met de verzekeraars. In principe is dit niet noodzakelijk. U kunt er zonder probleem voor kiezen om zelf de letselschade te claimen, maar in de praktijk loopt u dan vaak tegen een aantal problemen aan. Zo weet de verzekeraar maar wat goed dat u niet over de noodzakelijke juridische kennis beschikt. Dit zorgt er voor dat men onder de schadeclaim uit zal proberen te komen of men u in ieder geval een veel beperkter bedrag zal voorstellen. Een letselschade advocaat beschikt over een uitstekende kennis inzake letselschade waardoor hij vanuit zijn expertise zelf een berekening zal maken. De meerwaarde van het inschakelen van een letselschade advocaat gaat dan ook schuil in het feit dat u steeds kunt rekenen op een zo optimaal mogelijke financiële compensatie.

Persoonlijke betrokkenheid letselschadespecialist

Vandaag de dag kunt u in het geval van letselschade een beroep doen op een zeer groot aanbod aan letselschadespecialisten. Zij kunnen uw zaak behandelen zodat u er zelf niet veel omkijken naar heeft. Helaas pakt dit niet altijd even goed uit. Veel letselschadespecialisten sturen u namelijk op voorhand een grote factuur voor de diensten die zij eigenlijk nog moeten leveren. Uiteraard zit niemand hier op te wachten en misschien kunt u dat geldt ook niet zomaar in één, twee, drie vrijmaken. Bovendien hebben een groot aantal advocaten slechts een zeer beperkte kennis wanneer het aankomt op letselschade. Ze zijn daarnaast ook veel minder persoonlijk betrokken bij uw zaak en zien niet direct een slachtoffer. Wanneer u er voor kiest om met ons contact op te nemen verzekeren we u van een uitstekende opvolging door een echte letselschadespecialist. U ontvangt van ons bovendien op voorhand geen grote facturen, want de kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. Lukt het niet om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de geleden letselschade, dan dient u ook helemaal niets te betalen.

Gratis letselschade advocaat inschakelen

In eerste instantie zal een lichamelijke letsel advocaat een volledig vrijblijvend gesprek met u inplannen. De advocaat in kwestie zal een evaluatie maken van uw zaak en deze uitvoerig met u bespreken. Er wordt in ieder geval gekeken naar of er wel sprake kan zijn van een zaak en of een mogelijke claim bijgevolg al dan niet rechtsgeldig is. Is er bijvoorbeeld een bepaald persoon aansprakelijk voor het letsel dat u heeft geleden? Kunt u de aansprakelijkheid ook staven door middel van een mogelijke bewijslast? Wanneer de letselschade advocaat van mening is dat u wel degelijk over een zaak beschikt kunt u proberen om de schade te claimen. De kosten voor de juridische hulp waarover u beschikt zullen steeds verhaald worden bij de aansprakelijke partij. De hulp die door ons voor u als slachtoffer wordt verstrekt is bijgevolg volledig gratis. Het merendeel van de zaken is tot slot op te lossen zonder dat beide partijen voor de rechtbank moeten verschijnen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stel een juridische vraag

Bent u op zoek naar een duidelijk en deskundig advies voor uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.